MENU​

Nyd maden hos os, bestil til afhentning eller få maden bragt hjem af vores leveringspartner fra 49,-

JAPANSK MAD

PÅ ØSTERBRO OG VESTERBRO

I vores hyggelige og elegante restauranter på Nordre Frihavnsgade, Vesterbrogade og Gl. Kongevej tilbyder vi hver dag vores spisende gæster at spise ad libitum fra klokken 17:00 og indtil køkkenet lukker 21:30. Vores dygtige tjenere og kokke vil altid sørge for, at vores gæster går herfra med en sublim smagsoplevelse og en hyggelig aften og naturligvis mætte!

Når man vælger at spise hos os, får man muligheden for at udvælge sine favoritter, som vores professionelle sushikokke laver specielt til bestillingen og helt fra bunden. På den måde er vores gæster sikret frisk og lækker sushi, som de aldrig har smagt det før.

KLASSISK OG MODERNE

MED SUSHI AD LIBITUM FÅR DU DET HELE

Man betaler blot et engangsbeløb og kan derefter bestille mellem forskellige forretter, sushi og andre specialiteter fra næsten hele vores a la carte menu. På den måde er det muligt at smage mange forskellige former for sushi eller blot at spise sig mæt i sine favoritter.

Det betyder meget for os at købe bæredygtige råvarer og bidrage til miljøet på alle de måder vi kan. Derfor ønsker vi ikke at bidrage til madspild, hvorfor vi opfordrer vores gæster til ikke at bestille mere end man kan spise. Hvis vores gæster efterlader mere end tre stykker sushi eller forret pr. bord koster det 10 kroner stykket, men så er gæsterne selvfølgelig velkommen til at tage de resterende stykker med sig hjem.

Iki Sushi mestrer japansk mad og lækre specialiteter. Vores fire restauranter i København tilbyder sushi i topkvalitet og til fornuftige priser.

MENUkort