OM OS

Læs historien om Iki Sushi, om vores eventyr og vores madfilosofi.

SUSHI RESTAURANT

I TOPKVALITET

Iki Sushi er kendt over hele Østerbro som en seriøs restaurant. Vi startede vores første restaurant på Århusgade i 2014 og allerede et år efter, åbnede vi endnu en restaurant på Nordre Frihavnsgade. I 2017 udvidede vi til Vesterbrogade og igen i 2018 på Gl. Kongevej.

Alle vores restauranter tilbyder vores prisvenlige a la carte- og tilbudsmenuer. I vores sushi restaurant på Nordre Frihavnsgade, Vesterbrogade og Gl. Kongevej byder vi spisende gæster velkomne ved vores hyggelige borde, hvor vores venlige og servicemindede tjenere vil sørge for en god og sublim madoplevelse.

Iki Sushi mestrer japansk mad og lækre specialiteter. Vores fire restauranter i København tilbyder sushi i topkvalitet og til fornuftige priser.

FORDELAGTIGE MENUER

HOS DIN SUSHI RESTAURANT

I vores sushi restaurant på Nordre Frihavnsgade, Vesterbrogade og Gl. Kongevej kan man i hyggelige omgivelser sidde og nyde sin mad, imens man ser vores sushikokke tilberede frisk og kreativ sushi i køkkenet. I alle ugens dage er det muligt at spise sushi ad libitum til en fordelagtig pris. Man betaler blot et engangsbeløb og kan derefter bestille forskellige forretter og sushi fra størstedelen af vores a la carte menu.

Vores dygtige og engagerede kokke har mange års erfaring som sushikokke. På vores menukort finder du alle de klassiske former for sushi, sticks og andre japanske specialiteter. Derudover udvikler vores kokke løbende nye varianter og specialiteter, så du også kan smage sushi, som du aldrig har smagt det før.
Under fanen tilbud kan du se forskellige menuer, som vores kokke har sammensat med henblik på at give vores gæster en prisvenlig og sublim madoplevelse. Vores tilbudsmenuer fås naturligvis også som take away.

MENUkort