SUSHI TILBUD

Take away sushi til fornuftige priser.

Få gode tilbud på din sushi. 

Vi serverer japansk mad og lækre specialiteter til fornuftige priser.

Vi elsker at kunne tilbyde vores sushi-glade gæster et godt tilbud. Vores satte menuer er udover deres fordelagtige pris også en god løsning til dig, som ikke kan overskue selv at udvælge men sætter pris på at vores kok har forudbestemt en menu.

Et godt tilbud er svært at sig nej til, og det gælder især, når der er tale om sushi. De små japanske specialiteter er svære at sige nej til, og de har taget os alle med storm. Vi har, hos Iki Sushi, sammensat 5 forskellige tilbudsmenuer og frokostmenuer.

Vores tilbud og menuer strækker sig fra tilbud 1 med den lette menu for én enkelt til tilbud 5 for den sultne mave eller to personer, der elsker at dele.

Tilbud 1 er for dig, som blot ønsker en lille bid mad. Vi har sammensat 16 stk. Maki ruller med en tilhørende forret bestående af forårsruller – så tag din sushi med på farten som take away eller bestil i vores restauranter.

Tilbud 2 er god for dig, som skal have en let omgang sushi på 16 stk., men som også ønsker at sætte tænderne i de bløde smagsfyldte forretter og nogle af favoritrullerne.

Tilbud 3 er den nytænkende spændende menu på 30 stk., som indebærer alt det gode – svær at sige nej til. Den står her på et hav af gode ruller, smukke nigiri og sprøde friske mini forårsruller. En sushi servering der mætter de fleste.

Tilbud 4 er en af de store af vores menuer på 36 stk. Dette tilbud er til dig med den store appetit, da du både får serveret 36 stk., som er sushiruller med et miks af forskellige maki ruller.

Tilbud 5 er den sidste af vores menuer, som er til de to eller de tre. Der er 40 stk. forskellig sushi herunder både nigiri og makiruller og tilhørende forskellige forretter.

Sushi til frokost? Få et godt tilbud hos Iki

Kommer du forbi en af vores restauranter fysisk, eller online til en bestilling af take away, en af ugens dage inden kl. 16, kan vi tilbyde dig vores frokosttilbud, som er svær at modstå.

Vi tilbyder dig alt fra vores japanske wok til frisk fisk i sushi, gyoza m. kylling eller rispapirruller. Så kig forbi restauranten i frokostpausen og forkæl dig selv med sushi af kvalitet – men til en god pris.

Hvis du elsker den gode sol en sommerdag og ikke vil side indendørs på restauranten kan du bestille din sushi som take away og tage den med under armen til dit favorit picnic spot i nærheden.

Vi glæder os til at se dig og servere vores elskede sushi til dig med et smil og endda på tilbud.

MENUkort