SUSHI AD LIBITUM

Ubegrænset sushi på Nordre Frihavnsgade, Vesterbrogade og Gl. Kongevej. Se vores udvælg og book bord til sushi ad libitum København her.
sushi ad libitum

Mandag til torsdag  
239,-

Fredag til søndag
269 ,-

Børn under 12 år
139,-

SUSHI AD LIBITUM

PÅ ØSTERBRO OG VESTERBRO

I vores hyggelige og elegante restauranter på Nordre Frihavnsgade, Vesterbrogade og Gl. Kongevej tilbyder vi hver dag vores spisende gæster at spise ad libitum fra klokken 17:00 og indtil køkkenet lukker 21:30. Vores dygtige tjenere og kokke vil altid sørge for, at vores gæster går herfra med en sublim smagsoplevelse og en hyggelig aften og naturligvis mætte!

Når man vælger at spise hos os, får man muligheden for at udvælge sine favoritter, som vores professionelle sushikokke laver specielt til bestillingen og helt fra bunden. På den måde er vores gæster sikret ad libitum af frisk og lækker sushi, som de aldrig har smagt det før.

ALLE DINE FAVORITTER

MED SUSHI AD LIBITUM FÅR DU DET HELE

Man betaler blot et engangsbeløb og kan derefter bestille mellem forskellige forretter, sushi og andre specialiteter fra næsten hele vores a la carte menu. På den måde er det muligt at smage mange forskellige former for sushi eller blot at spise sig mæt i sine favoritter, når man vælger ad libitum.

Det betyder meget for os at købe bæredygtige råvarer og bidrage til miljøet på alle de måder vi kan. Derfor ønsker vi ikke at bidrage til madspild, hvorfor vi opfordrer vores gæster til ikke at bestille mere end man kan spise. Hvis vores gæster efterlader mere end tre stykker sushi eller forret pr. bord koster det 10 kroner stykket, men så er man selvfølgelig velkommen til at tage de resterende stykker med sig hjem.

PRISER

Mandag til torsdag  
239,-

Fredag til søndag
269 ,-

Børn under 12 år
139,-

sushi ad libitum på Vesterbro
sushi ad libitum på Østerbro og Vesterbro
sushi ad libitum til enhver lejlighed

SUSHI AD LIBITUM TIL ENHVER LEJLIGHED

FOR BØRNEFAMILIER, SOM STARTEN PÅ EN GOD AFTEN ELLER TIL DATEN

Ad libitum har altså mange fordele. Udover at du får lov at spise dig mæt, og lidt mere til, i dine favorit ruller, så er ad libitum også et godt valg, hvis du ønsker at sidde længe og nyde de mange delikate smage.

Faktisk tror vi på, at det i mange situationer er det perfekte valg. Om du ønsker at forkæle børnene med restaurantbesøg, skal spise dig mæt inden turen går videre ud i bylivet med vennerne, eller du leder efter det helt rette sted til daten, så er ad libitum noget for de fleste – hvem elsker ikke at spise sig mæt i deres favorit sushi? Det gør vi i hvert fald. Søger du mere inspiration, så læs om hvordan Iki Sushi bliver anmeldt, blandt andet af Mydinners som laver guides over særligt København og sushi Aarhus for 2023. 

UDFORDRER DIN SMAG

PRØV NOGET NYT MED AD LIBITUM

Bestiller du også altid det, du ved, at du kan lide, om så det er sushi, sticks eller forretter? Det forstår vi godt, hvis du gør. Better safe than sorry – ikke? Men det behøver du ikke med ad libitum.

Udfordrer din smag og prøv noget nyt. Bestil blot én rulle, én nigiri eller én forret af noget som du ikke før har smagt, men du længe har haft lyst til at prøve. Hvem ved, det kan ende med at blive din nye go-to. Med ad libitum skal du i hvert fald ikke være nervøs for at kaste dig ud i nye smage. Ender det ikke med at blive en ny favorit, så kan du stadig spise dig mæt i alle dine yndligsruller og sticks

bedste sushi ad libitum
sushi ad libitum nær dig
god sushi ad libitum

AD LIBITUM NÆR DIG

KUN EN CYKELTUR VÆK

Det er ikke altid, at sulten er så planlagt. Om den banker på under en effektiv shoppingtur, efter en god fodboldkamp eller efter en lang gåtur, så vil du med sushi ad libitum helt sikkert kunne stille den. Om det er til frokost eller aften, så er det aldrig forkert at forkæle sig selv med sine yndlingssmage.

Du kan spise dig mæt i alt den sushi, du ønsker på Nordre Frihavnsgade, Vesterbrogade og Gl. Kongevej. Vi er altså ikke langt fra dig, når sulten kommer sig snigende ind.

Måske er det derimod en af de onsdage, hvor du mest af alt har brug for at slappe af og ikke tænke en masse på aftensmad. Bare rolig, det gør vi gerne for dig. Tag børnene, kæresten eller roomien under armen og kom forbi vores restaurant. Vi står klar med et smil til at servere alt den sushi I kan spise.

Vil du egentlig helst bare være derhjemme? Så har Mealo udviklet et take away system til Iki Sushi, der gør det nemt og enkelt for dig at bestille sushi som take away. 

MENUkort