SUSHI TAKE AWAY

Take away sushi til fornuftige priser.
sushi take away
sushi take away København

FRISK OG PRISVENLIG TAKE AWAY

Iki Sushi tilbyder lækker, frisk og prisvenlig take away sushi fra vores fire restauranter rundt i København.

Vi sætter stor pris på vores mange kunders loyalitet, opbakning og feedback, som hele tiden gør os til en bedre sushirestaurant.

Hele vores a la carte menu er tilgængelig som take away. Her finder du alle de klassiske sushi, sticks og japanske specialiteter og vores kokke udvikler samtidig nye sushivarianter, supper, specialiteter og smagsoplevelser.

Under fanen tilbud kan du se vores tilbudsmenuer, som vores egne kokke har sammensat for at give vores kunder en prisvenlig og lækker madoplevelse. Vores tilbudsmenuer er selvfølgelig også tilgængelige som take away.

VORES TAKE AWAY SUSHI

ALTID FRISKE RÅVARER

Hos Iki Sushi ved vi, at de bedste råvarer giver den bedste sushi. Derfor udvælger vi alle vores råvarer, specialiteter og produkter ud fra vores kompromisløse krav om kvalitet, friskhed, sundhed og smag. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller håndværk.

Vores professionelle og engagerede kokke har mange års erfaring som sushikokke og videreudvikler konstant deres teknikker og færdigheder. Alt vores sushi og specialiteter bliver naturligvis lavet fra bunden i vores restauranter. På den måde er vores kunder altid sikret frisk, lækker og sublim take away mad.

sushi take away Vesterbro
sushi take away Østerbro
sushi take away Frederiksberg

TAKE AWAY I DIT NÆROMRÅDE

Efter en lang gåtur i området, kan det være tiltrængt at få en bid mad, og hvorfor ikke lade den bid mad være sushi. Det er ikke altid at sulten bliver planlagt, når man bevæger sig rundt i det fri og pludselig melder den sig.

Vi har placeret vores sushi restauranter rundt i København, netop så du kan hoppe forbi og hente din sushi som take away i flere forskellige områder. Du kan allerede nu forberede dig hjemmefra og tjekke menukortet ud.

Iki Sushi er, som take away, på Østerbro både at finde på Ndr. Frihavnsgade 52 og Århusgade 79. Derudover har vi placeret en restaurant på Vesterbro på Vesterbrogade 113 samt en på Gl. Kongevej 41B, så du nemt kan komme til din sushi, hvis du har været en tur rundt i indre by eller på Vesterbro.

Alt vores sushi og specialiteter bliver naturligvis lavet fra bunden i vores restauranter. På den måde er vores kunder altid sikret frisk, lækker og sublim take away.

SUSHI SOM DEN NYE FAVORIT

Du er ikke den eneste, som elsker at mætte sig i de japanske specialiteter og få en masse smagsoplevelser fra det asiatiske køkken. Aldrig har sushi været så populært som nu, og det kan vi kun nikke genkendende til hos Iki Sushi, da vi elsker de sprøde, bløde og smagsfyldte fristelser.

Vi går op i, at den sushi vi serverer til dig som take away, er præcis lige så god, som den der serveres af vores kompetente tjenere i restauranten. Du får samme gode oplevelse uanset, hvor de befinder dig.

Kan du ikke få nok af os, og vores restauranter såvel som take away, så har vi også gjort det muligt at få de lækre sushi ruller, sprøde snacks og sticks som catering til dit næste arrangement.

Ønsker du derfor ikke at stå for madlavningen og forberedelsen til næste familiefest, så overrask med en ordentlig omgang kvalitets sushi fra Iki Sushi.

sushi din favorit take away
bedste sushi take away

Spørgsmål til din mad eller take away?

Har du andre forespørgsler eller spørgsmål til os eller vores sushi, så er vi altid åbne for at du kan kontakte os og høre mere.

Du er altid velkommen til både at kontakte os på mail info@ikisushi.dk eller din lokale Iki Sushi, hvor du finder et telefonnummer til hver enkelt restaurant. Du kan både rette henvendelse angående en passende catering-løsning men også blot henvende dig med gængse spørgsmål angående vores sushi.

HUSK: vores butik i Århusgade kan kun levere take away og rummer ikke en restaurant. Derfor kan du ikke foretage bordreservationer på denne adresse.

Vi glæder os til at servere vores sushi til dig – uanset om det er på én af restauranterne eller som take away.

MENUkort