SUSHI TILBUD

Foruden vores normale tilbud, har vi også en lang række forskellige tilbud.
Sushi tilbud

Se vores tilbud her. Vi serverer japansk mad og lækre specialiteter til fornuftige priser.

Vi elsker at kunne tilbyde vores sushi glade gæster et godt tilbud. Vores satte menuer er udover deres fordelagtige pris også en god løsning til dig, som ikke kan overskue selv at udvælge men sætter pris på at vores kok har forudbestemt en menu.

Et godt tilbud er svært at sig nej til, og det gælder især, når der er tale om sushi. De små japanske specialiteter er svære at sige nej til, og de har taget os alle med storm. Vi har, hos Iki Sushi, sammensat 4 forskellige menu tilbud og én enkelt frokostmenu.

Vores tilbud og menuer strækker sig fra tilbud 1 med den lette snack for én enkelt til tilbud 4 for den sultne mave eller hvis i er flere om at dele ruller, sprøde snacks og ceviche.

Tilbud 1 er for dig, som blot ønsker en lille bid mad. Vi har sammensat 16 stk. Maki ruller med en tilhørende forret bestående af forårsruller – så tag din sushi med på farten som take away eller bestil i vores restauranter på både Vesterbro, Østerbro og København K.

Tilbud 2 er god for parret, som skal dele en let omgang sushi men også ønsker at sætte tænderne i de sprøde favoritter, forårsruller og Ebi rejer, men samtidig også vil prøve vores saftige gyoza.

Tilbud 3 er den nytænkende spændende menu, som indebærer vores lækre dybstegte torsk med spicy mayo – svær at sige nej til. Derudover får du selvfølgelig også et hav af gode ruller, smukke nigiri og sprøde friske mini forårsruller. En sushi servering der mætter de fleste.

Tilbud 4 er sidst men ikke mindst den store af vores menuer. Dette tilbud er til dig med den store appetit, da du både får serveret forret med ceviche, forårsruller og Ebi rejer efterfulgt af 40 stk. sushi med et miks af både maki ruller samt nigiri.

Sushi til frokost? Få et godt tilbud hos Iki

Kommer du forbi en af vores restauranter fysisk, eller online til en bestilling af take away, en af ugens dage inden kl. 16, kan vi tilbyde dig vores frokosttilbud, som er svær at modstå.

Vi tilbyder dig alt fra vores japanske wok til frisk fisk i sushi, gyoza m. kylling eller rispapirruller. Så kig forbi restauranten i frokostpausen og forkæl dig selv med sushi af kvalitet – men til en god pris.

Hvis du elsker den gode sol en sommerdag og ikke vil side indendørs på restauranten kan du bestille din sushi som take away og tage den med under armen til dit favorit picnic spot i nærheden.

Vi glæder os til at se dig og servere vores elskede sushi til dig med et smil og endda på tilbud.

MENUkort