CATERING
FEJR LIVETS MANGE BEGIVENHEDER- STORE SOM SMÅ- MED SUSHI FRA OS

FÅ BRAGT DIN SUSHI LIGE TIL DØREN​

Du kan frit vælge fra vores á la carte, når du bestiller catering fra os. Her finder du alle de klassiske ruller, sticks og andre japanske specialiteter.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

catering københavn
Catering
catering københavn

Få gratis tilbud

Få et uforpligtende tilbud på catering ved henvendelse

MANGLER DU CATERING I KØBENHAVN OMRÅDET?

Læser du siden med en ulmende lyst til frisk fisk, eller er du mere til mange af de andre japanske specialiteter, vi byder på? Bare rolig, vi byder på meget andet end udelukkende sushi. Det kan være, at du er fristet til at bestille vores miso suppe eller sætte tænderne i en omgang sprøde forårsruller. Vi har utallige savl-fremkaldende muligheder for at blive mæt.

I nedenstående formular skal du blot udfylde de få bokse, der er nedenunder, så modtager du et uforpligtende tilbud fra vores catering team, der kan servere den lækreste sushi til dit arrangement i København.

SUSHI CATERING KØBENHAVN

Leder du efter catering i København? Så er du kommet til det perfekte sted. Hos Iki sushi leverer vi til enhver begivenhed, og det er uanset størrelse, og hvor mange gæster der er tale om. Så hvis du står for at bestille mad til årets firmafest, fødselsdagen, eller noget helt tredje kan du læse mere om dette her.

Hvis du har et arrangement i København, som mangler en catering løsning, kan vi nemlig levere delikat sushi til hele selskabet. Det betyder altså frisk fisk, lækre sprøde ruller, eller hvad end du tænker at festen skal have af delikate smagsoplevelser. Få gerne inspiration fra vores menukort.

Vores catering i København er en fantastisk mulighed for at pifte dit arrangement op med velsmagende autentisk japansk inspireret mad – og mon ikke dine gæster bliver fornøjede over, at der står sushi på menuen?

OM IKI SUSHI I KØBENHAVN

Hos Iki Sushi prioriterer vi den gode smag, kvalitet og ikke mindst – at alt er til en fornuftig og medgørlig pris. Det før vi, fordi at vi i vores restaurant mestrer det japanske køkken, og har en masse lækre specialiteter, som bare mangler at blive udforsket af dig. Vi er placeret fire steder i København, og er spredt godt ud.

Så hvis du har en begivenhed i den nærmeste fremtid, som mangler en topklasse sushi oplevelse til dine gæster, kan vores catering løsning være yderst gavnlig for dit arrangement. Hos Iki sushi er du sikker på at få en helt formidabel madoplevelse, engagerede kokke og med en service der er i top.

Hvis du allerede nu kan mærke sushi sulten snige sig på, har du mulighed for at nyde vores delikate og friske sushi i vores restauranter eller som take away i København. Det er specifikt placeret på Østerbro, Vesterbro eller Frederiksberg.

Du skal hverken op med den store pengepung eller misse den gode smag oplevelse. Du kan følge med på vores Instagram og få opdateringer og inspiration til dit næste måltid eller til dit næste event, hvor der er behov for catering.

RESTAURANT & TAKE-AWAY

Iki Sushi Ndr. Frihavnsgade

​Ndr. Frihavnsgade 52

2100 København Ø

Tlf.: 35 38 61 22

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Søndag: 11:00 – 22:00

(Køkkenet lukker kl.21:30)

RESTAURANT & TAKE-AWAY

Iki Sushi Vesterbrogade

Vesterbrogade 113

1620 København V

Tlf.: 33 25 23 22

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Søndag: 11:00 – 22:00

(Køkkenet lukker kl.21:30)

RESTAURANT & TAKE-AWAY

Iki Sushi Gl. Kongevej

Gl. Kongevej 41 B

1610 København

Tlf.: 88 53 98 88

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Søndag: 12:00 – 22:00

(Køkkenet lukker kl.21:30)

TAKE-AWAY

Iki Sushi Århusgade

Århusgade 79

2100 København Ø

Tlf.: 39 27 66 66

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag: 16:00 – 21:00

Fredag – Søndag: 15:00 – 21:00

(Køkkenet lukker kl.21:00)

TAKE-AWAY

Iki Sushi Jyllingevej

Jyllingevej 19

2720 Vanløse

Tlf.: 31 65 00 58

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag: 16:00 – 21:00

Fredag – Søndag: 15:00 – 21:00

(Køkkenet lukker kl.21:00)

Hjemmeside af PK Medier.

Book bord

Take away

Se menu

MENUkort