Absolut topkvalitet

RESTAURANT IKI SUSHI I KØBENHAVN

Centralt i København finder du vores sushirestauranter med prisvenlig a la carte, ad libitum og take away sushi. 

Iki sushi København

RESTAURANT & TAKE-AWAY

​Ndr. Frihavnsgade 52, 2100 Østerbro

RESTAURANT & TAKE-AWAY

Vesterbrogade 113, 1620 København V

RESTAURANT & TAKE-AWAY

Gl. Kongevej 41, 1610 København V

TAKE-AWAY

Århusgade 79, 2100 København Ø

SUSHI AD LIBITUM

Betal én gang – spis mange gange.

Mandag til torsdag: 239,-
Fredag til søndag: 269,-

Børn spiser alle dage for 139,-

FAVORITTER

TILBUD 1

159,-

I denne menu får du 16 stk. sushi samt en forret. Perfekt til én.

TILBUD 2

299,-

Nyd hele 30 stk. sushi samt 3 forskellige forretter. Perfekt til deling.

TILBUD 3

315,-

I menuen får du hele 30 stk. sushi samt 2 forretter.

TILBUD 4

375,-

Her får du hele 40 stk. sushi samt 3 forskellige forretter. Perfekt til deling.

4.5/5

Læs flere anbefalinger på Facebook

TIL ENHVER SMAG OG LEJLIGHED

Uanset lejligheden er vores restauranter i København klar til at servere alle dine favorit ruller, nigiri, sticks og forretter. Om der er noget, som skal fejres, eller du blot trænger til en god omgang selvforkælelse, så er vi hos Iki klar til at servere lige dét, der skal til for at fuldende din dag eller aften – vi har nemlig åbent for både frokost og aftensmad hos os.

Hos os finder du en restaurant i København, hvor der er plads til alle uanset alder og appetit. Vi stiller både den mindre sult med lækkerier fra vores a la carte eller den større sult med vores ad libitum tilbud. Skal børnene eller kæresten forkæles lidt ekstra, kan du altså med fordel invitere dem med på Iki, hvor I alle kan spise jer godt mætte – uanset størrelsen på sulten.

Løber dine tænder allerede i vand efter sushi nu, så kan du med fordel bestille bord på lige den Iki restaurant i København, der ligger tættest på dig. Hvis du derimod ønsker at komme forbi os lidt mere spontant, så er du også altid velkommen til det – men vi advarer dig. Der er mange sushi-sultne københavnere, så bordene bliver ofte hurtigt snuppet.

SUSHI RESTAURANT I KØBENHAVN | ØSTERBRO OG VESTERBRO

Hos Iki serverer vi sublim sushi til priser, hvor alle kan være med. Vi startede vores første restaurant på Århusgade i 2014 og allerede et år efter, åbnede vi endnu en restaurant på Nordre Frihavnsgade. I 2017 udvidede vi til Vesterbrogade og igen i 2018 på Gl. Kongevej.

Bliv en del af holdet

Kunne du være interesseret i at blive en del af holdet hos Iki Sushi? Så vil vi med glæde høre fra dig. Du kan læse mere om vores stillinger og holde øje med, hvilke afdelinger der har ledige stillinger til netop dig.

They see me rolLin'

Med stor passion, respekt og kærlighed for det japanske køkken, gør vi en stor dyd ud af at mestre den japanske madkunst til fulde og servere veltillavet sushi og delikate specialiteter i København. Hos Iki Sushi møder det traditionelle køkken nye tilgange til japansk madlavning, når vores erfarne kokke går i køkkenet og tryller friske råvarer om til smagfulde ruller, nigiri og sides.

På menuen finder du derfor alt fra velkendte klassikere til nye fortolkninger. Om du er til sushi, sticks eller andre delikate specialiteter fra det japanske køkken, finder du på menukortet noget for enhver smag. Vi tilbereder alt mad fra bunden, når du bestiller dine favoritter i butikken eller som take away. På den måde kan vi altid sikre vores gæster en velsmagende oplevelse, hvor kvalitet, råvarer og smag går op i en højere enhed.

Vores dygtige og engagerede kokke har mange års erfaring som sushikokke. På vores menukort finder du alle de klassiske former for sushi og sticks men også nytænkende japanske specialiteter.

SUSHI RESTAURANT I KØBENHAVN LIGE HVOR DU ØNSKER DET

København er en dejlig by, det synes vi i hvert fald. Så vi forstår dig også udemærket, hvis ikke du ønsker at sidde på restaurant, når solen skinner, eller du har et favoritspot i hovedstaden, hvor du ønsker at nyde dine yndlingssmage.

Tag din favorit rulle og nigiri med som take away, og nyd dem i Kongens Have, på en bænk ved Søerne eller på et tæppe i Frederiksberg Have. Uanset hvor du ønsker, at din sushi restaurant i København skal være, så hjælper vi dig på vej med smagene, så du blot skal finde stedet.

Synes du at ude er godt, men hjemme er bedst? Og får du familien eller vennerne på besøg og ønsker at trylle dit eget køkken eller stue ind til en sushi restaurant i København? Vi gør det nemt for dig.
Lad os om at kreere alle dine favorit ruller, sticks og forretter som take away, så du blot skal pynte op og gøre klar til at hygge om dine gæster og være den perfekte vært. Vi er sikre på, at vi med vores ruller, nigiri og sides lavet på bæredygtige råvarer hjælper til at din sushi restaurant derhjemme bliver en af de bedste i København.

RESTAURANT & TAKE-AWAY

Iki Sushi Ndr. Frihavnsgade

​Ndr. Frihavnsgade 52

2100 København Ø

Tlf.: 35 38 61 22

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Søndag: 11:00 – 22:00

(Køkkenet lukker kl.21:30)

RESTAURANT & TAKE-AWAY

Iki Sushi Vesterbrogade

Vesterbrogade 113

1620 København V

Tlf.: 33 25 23 22

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Søndag: 11:00 – 22:00

(Køkkenet lukker kl.21:30)

RESTAURANT & TAKE-AWAY

Iki Sushi Gl. Kongevej

Gl. Kongevej 41 B

1610 København

Tlf.: 88 53 98 88

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Søndag: 12:00 – 22:00

(Køkkenet lukker kl.21:30)

TAKE-AWAY

Iki Sushi Århusgade

Århusgade 79

2100 København Ø

Tlf.: 39 27 66 66

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag: 16:00 – 21:00

Fredag – Søndag: 15:00 – 21:00

(Køkkenet lukker kl.21:00)

TAKE-AWAY

Iki Sushi Jyllingevej

Jyllingevej 19

2720 Vanløse

Tlf.: 31 65 00 58

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag: 16:00 – 21:00

Fredag – Søndag: 15:00 – 21:00

(Køkkenet lukker kl.21:00)

Hjemmeside af PK Medier.

Book bord

Take away

Se menu

MENUkort