Bedste Sushi AMAGER (take away og restaurant)

Sushi Amager - De bedste restauranter og take away (nær Amagerbrogade)

sushi-restaurant-paa-frederiksberg

Sushi Amager - De bedste restauranter

Vores nuværende restauranter ligger centreret omkring Østerbro og Vesterbro. Det betyder også, at vi endnu ikke beriger Amager med vores vellavede sushi. Kender du de rette lokaler, så kontakt os gerne – vi søger nemlig!

Vores guide til de bedste resturanter på Amager

Det er vist ingen hemmelighed, at vi er vilde med den japanske madkunst. Vi kan hverken få nok af nigiri, maki, hosomaki, sticks og alle de andre snacks og specialiter, som det janpanske køkken brillerer med.

Vi kender vores gæster godt – og ved, at mange har det på samme måde som os. Så hvad gør man, når man befinder sig på Amager, og trangen til den japanske specialitet kommer snigende? Man læser med her, hvor vi guider til den bedste sushi på Amager.

Sticks’n’Sushi - kvalitet og god smag

Man kan ikke sige sushi uden også at sige sticks – også kendt som Sticks’n’Sushi. Restaurantkæden, der i utallige år har forkælet danskerne med favoritter fra den japanske madscene, er nemlig blandt de bedste til at servere sushi på Amager.

Deres menukort at lækkert og alsidigt og propfyldt med afstikkere til både det japanske, men også nordiske køkken. Den populære restaurant er placeret på Amager Strandvej, hvorfor du altså kan nyde deres lækre anretninger i første parket til den hyggelige Strandpark.

Kasai Sushi - fisk som vi bedst kan lide den

Er du på udkig efter den bedste ad libitum sushi på Amager, så bør du rette opmærksomheden mod Kasai. En kæde, der blandt andet er placeret på den hyggelige handelsgade Amagerbrogade, og som gang på gang imponerer med deres vellavede makiruller, smagfulde nigiri og vanedannede snacks. 

Priserne er også yderst tilfredsstillende og ligger i et prisleje, hvor du ikke behøver at tømme den halve børneopsparing for at blive mæt. Det er fisk, som vi bedst kan lide det. 

 

Sushi Joint Amager - alle favoritterne samlet på ét sted

Befinder du dig i nærheden af strandvejen, så kan du med fordel lægge vejen forbi denne Joint. Her kan du nemlig spise dig mæt i alle favoritterne, som enten take away eller ad libitum.

Menuen består af alle klassikerne, hvorfor du kan glæde dig til at hoppe ombord i alt fra de velsmagende Crispy ebi-ruller til de altid vanedannende Rainbow-ruller. Skal du holde fødsesldag, står den populære restaurant også gerne for at afholde dette.

Sushi Factory Amager - god mad til gode priser

Mange restauranter ynder at servere den japanske spise på Amager. Nogle med mere succes end andre. Nogle, der dog ved, hvad de laver, er Sushi Factory Amager. Her får du vellavet japansk kogekunst til priser, hvor alle kan være med.

Deres koncept er simpelt. Spiser du i restauranten – så kan du nyde deres ad libitum koncept. Trænger du derimod til afslapning hjemme på sofaen, så kan du med fordel snuppe lækkerierne med hjem som take away. Uanset dit valg er du garanteret velsmag for alle pengene.

Tag turen til Østerbro eller Vesterbro

Det er sandt, at Amager byder på mange lækkerier. Men drømmer du fortsat om at smage vores japanske delikatesser, så synes vi, at du skal tage turen til vores restauranter på Østerbro eller Vesterbro. Afdelingerne ligger blot en kort tur i bil eller på cykel fra den københavnske ø, hvorfor du aldrig er langt væk fra vores kogekunst.

Du finder os på Nordre Frihavnsgade og Aarhusgade på Østerbro samt Gl. Kongevej og Vestebrogade på hhv. Frederiksberg og Vesterbro. Vi glæder os til at byde dig velkommen til god smag og god service.

Er du også interesseret i køkkenudstyr, så se mere fra en af vores samarbejdspartnere på Chiotto.dk. Iki sushi indgår i flere samarbejder med eksterne websites med henblik på at udveksle omtale, og herigennem får vores content omkring sushi og lækre tilbud længere ud. 

Se blandt andet en af vores nyere samarbejdspartnere indenfor energioptimering til 2024, her finder du altid gode tips og anbefalinger ift. at få mest muligt ud af økonomien derhjemme. Søger du derimod mere praktisk info eller hjælp til bestilling hos Iki Sushi, så tag et kig under fanen “take away”.  

RESTAURANT & TAKE-AWAY

Iki Sushi Ndr. Frihavnsgade

​Ndr. Frihavnsgade 52

2100 København Ø

Tlf.: 35 38 61 22

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Søndag: 11:00 – 22:00

(Køkkenet lukker kl.21:30)

RESTAURANT & TAKE-AWAY

Iki Sushi Vesterbrogade

Vesterbrogade 113

1620 København V

Tlf.: 33 25 23 22

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Søndag: 11:00 – 22:00

(Køkkenet lukker kl.21:30)

RESTAURANT & TAKE-AWAY

Iki Sushi Gl. Kongevej

Gl. Kongevej 41 B

1610 København

Tlf.: 88 53 98 88

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Søndag: 12:00 – 22:00

(Køkkenet lukker kl.21:30)

TAKE-AWAY

Iki Sushi Århusgade

Århusgade 79

2100 København Ø

Tlf.: 39 27 66 66

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag: 16:00 – 21:00

Fredag – Søndag: 15:00 – 21:00

(Køkkenet lukker kl.21:00)

TAKE-AWAY

Iki Sushi Jyllingevej

Jyllingevej 19

2720 Vanløse

Tlf.: 31 65 00 58

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag: 16:00 – 21:00

Fredag – Søndag: 15:00 – 21:00

(Køkkenet lukker kl.21:00)

Hjemmeside af PK Medier.

Book bord

Take away

Se menu

MENUkort