Sushi restaurant på Frederiksberg | Gammel Kongevej

Sulter du efter nigiri, maki, sticks og andre japanske snacks og specialiteter? I så fald er du kommet til de rette. Her både drømmer vi om og mestrer det japanske køkken, når vi serverer nigiri og maki fra vores sushi restaurant på Frederiksberg. Hungrer du derfor efter de japanske darlings, skal du blot en tur til Gammel Kongevej, hvor vi vil stå klar til at kreere alle dine favoritruller.
sushi restaurant Frederiksberg

Take away fra en sushi restaurant på Frederiksberg

Ønsker du at nyde din mad udendørs eller bringe den med dig hjem, kan du med fordel bestille din sushi som take away fra vores restaurant på Frederiksberg. Med vores placering på Gammel Kongevej vil du nemt kunne tage din take away med dig og nyde den i hyggelige omgivelser. Du finder os eksempelvis kun et stenkast væk fra Sankt Jørgens Sø.

Er du på cykel rundt i smukke København, kan du nemt medbringe din sushi fra vores restaurant til Frederiksberg have. Her kan du nemt nyde både maki, nigiri, tempurarejer, forårsruller og alle vores andre japanske specialiteter som et alternativ til den traditionelle picnic-mad. Vi lægger altid servietter, soyasauce og spisepinde ved, så du har alt du behøver i din take away pose.

Befinder du dig i stedet ikke på Frederiksberg, men et andet sted i København, vil du helt sikkert kunne finde en Iki Sushi restaurant nær dig. Udover vores placering på Gammel Kongevej, finder du også vores restaurant på Østerbro og Vesterbro. Uanset hvor, så er vi klar til at pakke sushi som take away til dig.

Catering på Frederiksberg

Skal du holde et større arrangement og har brug for catering, som er smagfuld, spændende og smuk? Så er sushi det helt rette valg for dig. Hos Iki Sushi bruger vi kun de bedste råvarer, for at sikre den samme gode og friske smag – hver gang. Det gælder også, hvis du booker os som caterers til dit næste arrangement. 

Med vores cateringmenu får du leveret din helt egen sushi restaurant på Frederiksberg hjem til dig. Om du ønsker at lave spisestuen, stuen, haven eller et fjerde rum om til din egen sushi restaurant, så står vi klar til at hjælpe dig. Med vores cateringmenu vil dit arrangement i Frederiksberg, være et man sent glemmer. 

Vi står for madlavningen, så jeres nigiri, maki, sticks og andre japanske specialiteter er kreeret af vores dygtige kokke. Menuen, den får du lov at bestemme. Du sammensætter altså helt selv alle dine favoritsmage, som du ønsker at servere for dine gæster. 

 

Bliv inspireret til dit næste måltid

Ønsker du at se mere til Iki Sushi eller blot kickstarte sulten til en masse billeder af lækre stykker sushi og sticks? Så kan du tjekke vores restaurant på Frederiksberg, Østerbro og Vesterbro under samme Instagram og Facebook.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og velbekomme.

RESTAURANT & TAKE-AWAY

Iki Sushi Ndr. Frihavnsgade

​Ndr. Frihavnsgade 52

2100 København Ø

Tlf.: 35 38 61 22

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Søndag: 11:00 – 22:00

(Køkkenet lukker kl.21:30)

RESTAURANT & TAKE-AWAY

Iki Sushi Vesterbrogade

Vesterbrogade 113

1620 København V

Tlf.: 33 25 23 22

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Søndag: 11:00 – 22:00

(Køkkenet lukker kl.21:30)

RESTAURANT & TAKE-AWAY

Iki Sushi Gl. Kongevej

Gl. Kongevej 41 B

1610 København

Tlf.: 88 53 98 88

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Søndag: 12:00 – 22:00

(Køkkenet lukker kl.21:30)

TAKE-AWAY

Iki Sushi Århusgade

Århusgade 79

2100 København Ø

Tlf.: 39 27 66 66

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag: 16:00 – 21:00

Fredag – Søndag: 15:00 – 21:00

(Køkkenet lukker kl.21:00)

TAKE-AWAY

Iki Sushi Jyllingevej

Jyllingevej 19

2720 Vanløse

Tlf.: 31 65 00 58

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag: 16:00 – 21:00

Fredag – Søndag: 15:00 – 21:00

(Køkkenet lukker kl.21:00)

Hjemmeside af PK Medier.

Book bord

Take away

Se menu

MENUkort