Sushi Valby

Sushi Valby - De bedste restauranter

sushi Østerbro

Sushi Valby - De bedste restauranter

Vi er så heldige, at vi hver dag får æren af at berige Østerbro og Vesterbro med vores japanske anretninger. Vi drømmer dog om, på sigt, at udvide og servere sushi i Valby, så kender du de rigtige lokaler, så kontakt os gerne!

DIN GUIDE TIL DE BEDSTE RESTAURANTER

Den hyggelige københavnske bydel, Valby, der har både Frederiksberg og Vesterbro som naboer, kan bryste sig af mange ting. Flotte parker, skønt byliv og hyggelige skove, for blot at nævne et par stykker. Én ting, som dog fortsat lader vente på sig, er en af vores restauranter. 

Vi håber dog, at den en dag bliver en realitet at servere sushi i Valby. Indtil da har byen heldigvis en række andre restauranter, der brillerer med den japanske spise. Læs med og bliv klogere på, hvem du skal besøge næste gang du craver rå fisk, ris og soya.

Domo Sushi - velsmag for alle pengene

Domo Sushi i Valby serverer japansk madkunst, som vi forstår. Her får du masser af kvalitet og smag til priser, hvor alle kan være med. Du behøver med andre ord ikke at tømme det månedlige madbudget for at blive mæt.

Nyd favoritterne i butikken eller tag dem med hjem som take away. På menuen finder du både de velkendte klassiskere, men også nytænkende ruller, der i den grad smager af flere.

Restauranten er placeret på Toftegårds Allé, kun et stenkast fra byens centrum og stationen.

Sticks’n’Sushi - høj kvalitet og god smag

Udvalget er stort, når det kommer til sushi i Valby. Vi kommer ikke uden om den Sticks’n’Sushi, der naturligvis også beriger beboere i byen med deres mange japanske og nordiske lækkerier.

Her får du kvalitet af højeste kaliber – og dét kan smages. Det kan dog i den grad også ses og mærkes på pengepungen. Den yderst populære restaurant ligger nemlig i den noget dyre prisklasse. Til gengæld er du også garanteret en stor oplevelse, hvor god mad, god service og gode drikkevarer går op i en højere enhed. Bestemt et besøg værd, hvis du er i nærheden af byens shoppingcenter, Spinderiet.

UMI - Kvalitet for dine penge

Umi betyder også hav, og det ligger jo lige til højrebenet, når den populære sushi restaurant i Valby (næsten) serverer alt god fra havet. Her kan du i hvert fald glæde dig til at nyde alle klassikerne. Fra de populækre makiruller til de simple nigirier.

Er du til wontons, ebi tempura og mini forårsruller skal du heller ikke snydes. Du kan nemlig glæde dig til at hoppe direkte ombord i alle lækkerierne, når du besøger restauranten til sushi i Valby.

Det er naturligvis også muligt at bestille og tage dine yndlingsruller med hjem som take away – måske du trænger til en hjemmeaften på sofaen? Så har du her den perfekte opskrift.

Kom forbi vores afdelinger

Er du ikke til sushi i Valby, men drømmer du i stedet om vores japanske anretninger, så har vi gode nyheder. Vores afdeling på Vesterbro ligger nemlig blot et stenkast fra Valby. Faktisk skal du blot over den berygtede Valby bakke – og så står vi klar med sushi, sticks og snacks, som vi bedst kan lide den.

Find os på takeaway København 

Vi bliver også nævnt her

RESTAURANT & TAKE-AWAY

Iki Sushi Ndr. Frihavnsgade

​Ndr. Frihavnsgade 52

2100 København Ø

Tlf.: 35 38 61 22

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Søndag: 11:00 – 22:00

(Køkkenet lukker kl.21:30)

RESTAURANT & TAKE-AWAY

Iki Sushi Vesterbrogade

Vesterbrogade 113

1620 København V

Tlf.: 33 25 23 22

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Søndag: 11:00 – 22:00

(Køkkenet lukker kl.21:30)

RESTAURANT & TAKE-AWAY

Iki Sushi Gl. Kongevej

Gl. Kongevej 41 B

1610 København

Tlf.: 88 53 98 88

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Søndag: 12:00 – 22:00

(Køkkenet lukker kl.21:30)

TAKE-AWAY

Iki Sushi Århusgade

Århusgade 79

2100 København Ø

Tlf.: 39 27 66 66

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag: 16:00 – 21:00

Fredag – Søndag: 15:00 – 21:00

(Køkkenet lukker kl.21:00)

TAKE-AWAY

Iki Sushi Jyllingevej

Jyllingevej 19

2720 Vanløse

Tlf.: 31 65 00 58

ÅBNINGSTIDER

Tirsdag – Fredag: 16:00 – 21:00

Lørdag – Søndag: 15:00 – 21:00

(Køkkenet lukker kl.21:00)

Mandag lukket

Hjemmeside af PK Medier.

Book bord

Take away

Se menu

MENUkort