Sushi Vesterbro

Er du på udkig efter smagfuld sushi på Vesterbro?
Sushi Vesterbro

RESTAURANT & TAKE-AWAY

Vesterbrogade 113, 1620 København V

RESTAURANT & TAKE-AWAY

Gl. Kongevej 41, 1610 København V

IKI SUSHI VESTERBRO

Leder du efter velsmagende sushi til en god pris på Vesterbro? I 2017 udvidede sushikæden Iki Sushi til Vesterbrogade, og i 2018 kunne vi byde velkommen på Gl. Kongevej blot få 100 meter derfra.

I begge restauranter på Vesterbro er det muligt at nyde sushi både til frokost og aften. Ønsker du at tage din sushi med dig, tilbyder vi naturligvis også vores sushi som take away.

Hos Iki Sushi ønsker vi at give alle vores gæster en sublim madoplevelse. Vores kokke har derfor sammensat en række tilbudsmenuer, som vil gøre både din mave og pengepung glad. Menuerne varierer i størrelser, så der med sikkerhed er noget, der passer til netop dig.

Vi elsker at give vores gæster nye smagsoplevelser. Derfor arbejder vores kokke hele tiden på at udvikle menukortet, så du ud over de klassiske maki og nigiri også kan finde nye og spændende kreationer.

Begge Iki Sushi restauranter ligger placeret centralt på Vesterbro. Bestil din sushi som take away og nyd den ved Søerne eller i den nærliggende Kødbyen, hvor der i sommerhalvåret summer af liv. Du er naturligvis også velkommen til at spise din sushi i begge vores restauranter, hvor vi byder velkommen til frokost og aften.

Bestilt sushi på Vesterbro ad libitum

SUSHI AD LIBITUM PÅ VESTERBRO

Det populære koncept sushi ad libitum har Iki Sushi ligeledes valgt at indføre i begge restauranter på Vesterbro. Her kan spisende gæster alle ugens dage for en fast lav pris dykke ned i et bredt udvalg af sushi og andre specialiteter fra stort set hele menukortet.

Konceptet er enkelt. Du betaler et engangsbeløb og kan efterfølgende bestille alt den sushi, som du og resten af bordet kan spise. Dette giver rig mulighed for både at bestille alle dine faste favoritter, men samtidig også prøve nye og spændende ruller. Prøv eksempelvis vores populære maki California roll eller måske en maki helt uden fisk, men i stedet med tataki beef. Ud over vores velsmagende maki byder menuen også på klassiske nigiri samt andre specialiteter.

Inkluderet i vores sushi ad libitum indgår også vores populære hjemmelavede forårsruller vores sprøde, dybstegte wantons.

BESØG IKI SUSHI PÅ VESTERBRO

Skal aftensmaden stå på frisk fisk?

Hos Iki Sushi tilbereder vores dygtige kokke hver dag velsmagende sushi til gode priser. Er du ikke vild med rå fisk, så kan du også dykke ned i vores udvalg af sushi og specialiteter med oksekød, kylling eller de helt vegetariske. Du finder vores menukort her:

Har du spørgemål til vores restaurant på Vesterbrogade, er du velkommen til at ringe til os på: 33 25 23 22. Drejer spørgsmålet sig derimod om vores restaurant på Gl. Kongevej, kan vi kontaktes på 88 53 98 88. Ønsker du at booke et bord til en af vores restauranter på Vesterbro, kan det ske her.

Vi samarbejder med en række partnere, som du kan læse mere om her.

Er du nysgerrig, og vil du lære os lidt bedre at kende forud for dit besøg? Følg os på Instagram og Facebook.

besøg sushi restaurant på Vesterbro
sushi på Vesterbro

MENUkort